За снiгами снiги...

Вячеслав Романовський
    
За снігами сніги
В холоднечі німій –
В надвечір’ї простори пастельні,
Де улежаний слід завірюх-веремій
І поземки на срібній пательні.

За снігами сніги,
А за ними десь ти –
Днів юначих омріяна зоре.
Найтепліші слова я б хотів донести
Крізь ці далі, чужі й неозорі.

За снігами сніги,
Та весною земля
Цвітом, травами вибухне радо.
Луг із вирію стріне свого журавля,
А мене – моя лада…
31.01.2017.