Масовий падiж скота

Олександр Мачула
Останнім часом масовий падіж
пішов серед рашистської скотини.
Вмирають ніби так, ідуть під ніж,
від куль сконала добра половина.

По ресторанам, у під‘їздах, в літаках,
у кабінетах, навіть вдома, в ліжку.
Один зірвався в ліфті, просто жах,
читати інший не закінчив книжку…

Тремтіть скоти, хто вліз у Крим, Донбас,
хто в Сирії вбивав дітей Алеппо.
Карга з косою вже спішить по вас!
Зачистка йде, падіж скотини цебто.

31.01.2017