Зима - в дпускати... не хоче

Лариса -Феникс
Зима - відпускати... не хоче.
Морози шалені ... лютують.
Сльозяться, від холоду, очі.
Птахи на деревах  сумують.

Їм тяжко ... зимою ... буває.
Так само, - як звірям у лісі.
Без їжі - вони... помирають.
І всім не сховатись у стрісі.

Та щедре спасибі  природі.
Вона... своїх діток - спасає.
І їх всіх... годує, при згоді.
Їм ягоди ... снігом вкриває.

Складно і людям... узимку.
Їм сніг... добавляє роботи.
Зробити у ранці стежинку.
Та різні інакші ... турботи.

А потім вже кожен рушає,
У справах - їм необхідних.
Сім'ю - лише вечір збирає.
Любов то об'єднує рідних.


01.02.2017