03, 02, 2017

Светлая Две Тысячи 10
На галаве каўтун , а ў ім прыгожы банцік ... такі вось бачу я малюнак з ранку. Хто дзе і хто куды, замест таго, каб навясці парадак ў хатцы. Зачыніць спадар мозг на клямку і ў госці па нагодзе з п'янкаю. Гуляем бо...