04, 02, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Суботні дзень нясе падзеі мо ?
ПавІнен як бы мне ён!
Такі прыціхшы у самоце
Тыдзень
Нядобра ўплывае
Мне на нервы!
Надзея бо адбегла
На адлегласць
Пэўную,
Прысела збоку
На ўслончык,
Пакуль фарбуе
Нехта з тэлевізара
Жыццё маё ...
З балончыка