Привiтання рiднiй матусi

Светлана Чернышенко
В цей день,
бажаємо ми тобі рідненька,
щоб невгасала
молодість твоя.
Щоб тато наш,
кохав тебе міцненько.
Щоб ти завжди,
як квіточка цвіла.

І щоб твої
яскраві, теплі очі.
В морози люті
зігрівали нас.
І щоб твої
ласкаві, ніжні руки.
завжди були б,
перлиною для нас.

Спасибі тобі
матінко рідненька,
за те що ти,
найкраща за усіх.
Спасибі,
за гаряче, щире серце.
Воно одне таке
на цілий світ.

І як тебе матуся
не кохати,
як ти, подарувала
нам життя.
Так хай,
ніколи в небі
не згасає.
Яскрава, тепла
зірочка твоя.

2003 г.@