Заснижило

Екатерина Ковалевская
Білим снігом криє місто
Щиросердная Зима.
Посвітлішало, і чистий
Дух нас ніжно обійма.

Чистять нам прохід лопати,
На підході – самосвал.
Забіліло, щоб почати
Все, як вперше, шанс ти мав.

Хай пухнаста ковдра біла
Сліпить очі до сльози,
Погляд змінимо – й до діла
Доленосної доби!

Сила Альфи у Омегах,
Що, очистивши серця,
Разом зоряним ковчегом
СЛОВО понесуть Отця.

Слово цільне й променисте
Нас окрилює до дій.
Як сніжинки в снігопаді,
Поринаєм в вир подій…

Вишність сенсу відчуваєм,
Все заповнюєм украй.
Україні відкривають
Дні прийдешні сил розмай.

Є можливості піднятись
З хвилі болю, смутку й чвар
Над ефірність – у ментальність,
Діяти, як Аватар:

По-новому ладить щастя,
Ще нечуване людьми.
Вийти з бідності напасті,
Вийти з рабства та пітьми

У Високе Піднебесся
До Реальності буття
Милосердним чистим серцем
Ясним поглядом Творця!