Менскае Тарпеда

Поэт Эпохи Деградации
У нашых сэрцах заўсёды жыве свабода,
І хай нас многа,тут у кожнага адна дарога.
Адна Радзіма,адна мэта і шлях да Бога,
У сэрцах нашых толькі слова "Перамога"!

Мы ўсе адна сям'я,мы ўсе браты,
Нас аб'яднаў адзіны клуб,праз гарады.
І хай мы ў спісах Беларусі не заўсёды першыя,
Але ніколі не здадзімся і будзем лепшыя!

Мы вельмі моцныя,таму што заўсёды разам,
Жывем мы толькі пастаянным ажыятажам.
І з гонарам з трыбуны крыкнем,як заўсёды:
"Самы магутны,самы вольны - бела-чорны!"