Эзоп проснулся

Светлая Две Тысячи 10
...а я спрабую супраць быць. Не гніць з усімі разам і не ныць. Глядзець адкрытымі вачыма на вось ...такую рэчаіснасць, блін. Лягчэй трываць знявагу, гвалт, калі ты нешта так сабе плануеш...справы ўсякія. Назаўтра ці ...
на потым, нават . Ну, не адразу ў космас паляцеў і касманаўт. Бо нехта ж гэтыя палёты рыхтаваў