Безтурботнiсть

Анатолий Павленко
Що  безтурботність  робить,  люди!
Потужний  почуттів  порив
Пустили  ми  на  самоплив
З  надією:  все  добре  буде.

І  по  життю  ми  йшли  завзято…
Та  все  у  нас  з  тобою  сталось
Не  так,  як  в  юності  гадалось.
То  ж,  мусимо  ми  це  прийняти.

Лиш  болем  в  серці  відізветься,
Що  опинились  ми  з  тобою
По  різні  береги  одної
Ріки,  що  долею  зоветься.

===