Молитва

Олег Викторов
Борони мене Боже від братів,що стріляють.
Чиї кулі у груди до мене потрапляють.
Борони мене Боже від такої родини
Що сміючись,зненацька,сують ножа у спину.
Борони мене Боже від підступної влади,
Що спаплюжила землю,що зіжгла мого саду.
Борони мене Боже від лихої недолі.
Борони мене Боже від ярма і неволі.