08, 02, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Пайшла на вуліцу адна, а там ...Пляцецца люд, як звязаны вяроўкамі трымя... Няма жыцця бо.
На людзях паказаць, што шчасце ёсць - то небяспечна , крохкае яно. Адно і застаецца ... выгляд робім...бо ўлада - люты першы вораг нам !
Шчаслівы беларус- то нонсэнс ...
Мяняць нам падыходы трэба, Хвілінкамі шчаслівымі не грэбаваць. Жывем адзін раз. Годна - праз дзесятак. У астатку - жвір з смярдзючай ватай перамешаны. Каму б гэта адвесіць мне за гэта ...