Та годi плакатися

Лариса Калинина-Харламова
Від горя посивіла верба,
Що до землі тобі вклонялась.
У небі білокрила лебідь
Під хмару чорну заховалась.
 
Приспів:
Що буде з нами?... буде з нами?
Моя душа до тебе рветься.
І день, і ніч дощі сльозами
Ллють сум і біль в дівоче серце.   

Хіба війна така всесильна,
Щоб розлучити нас навіки?
Сховала сукню я весільну,
Мені не став ти чоловіком…

Приспів:
Ми не вінчалися у церкві.
Я не співала колискову
Дитині нашій, бо у пеклі
Нема ні щастя, ні любові.
   
Та годі плакатися, годі!
Я витру сльози й заспіваю.
Хай вітер сонячних мелодій
Тобі серденько зігріває.

Приспів:
Наділа сукню я весільну.
Ми обвінчалися з тобою.
Я народила доньку й сина,
Їх колихаю під вербою…
20:47 / 09.02.17/