Приемна мить

Жусик
Приємна мить,
І ми лише удвох..
Тсс...
Не говори,
Хай тиша душі полонить,
Дозволь їй увійти…
Лиш десь далеко ліхтарі,
Насолодись..
Ми мов єдині на Землі..
Т.с.с
Не говори
Ти просто посміхнись,
І ніжно обійми.