Перел тна птаха

Евгения Козленко
Перелітна птаха в дім не повернеться:
Загубились в небі десь її сліди.
І на дружній поклик вже не відгукнеться.
Полетять у вирій діти не її.
Не вона розкриє свої сильні крила.
Не вона полине в синю височінь.
Там зосталась нездійсненна мрія.
Там зосталась невловима тінь.
А життя триває. Плине часу відлік,
І для когось також він зупинить хід.
Піде хтось назавжди. Прийде хтось натомість.
Чи залишить кожен на землі свій слід?