11, 02, 2017 Басня От цапли

Светлая Две Тысячи 10
Мне думкі не мяшаюць жыць. Як быць мне, з кім пасябраваць - то вырашаю я на ...яць, сама . Бывае, памыляюся. Бывае , супраціў перашкаджае кропкі мне над І паставіць...Я вагаюся...вагаюся ...Прыходзіць момант потым пэўны , і я вяртаюсь да сваіх вытокаў крэўных.
Калі аднолькавыя мэты ў нас , то мы сустрэнемся ! Дальбог, сустрэнемся !