Збудуться найкращi сподiвання!

Лариса Семенец
Небо не межа -
          е куди рости.
Тож збираймо сил
          до зірок дійти.
Всемогутній Боже!
          Дай нам допомогу.
Світлою любов'ю
          простели дорогу.
У стосунках дружніх
          щирого бажання,
Збудуться найкраші
          Мріі й сподівання!
А, коли зненацька
          закружИть вітрами,
У рішучих діях
          будь Ти завше з нами.