Ведмежа

Таисия Цыбульская
Галасує Ведмежа,
ні на кого не зважа,
деревця ламає,
бо він силу має!

Розійшлося не на жарт,
тільки так робить не варт!
Зачепилося й за мить
у байрак сторчма летить!

Впав униз, аж загуло,
отаке з Мишком було!
Нерозумним Ведмежам
сила тільки заважа!