Вкраiнi Болю

Крук Вранъ
Ламати долі. Палити шини.
Перетворити Тебе - в Руїну.
Тебе, що будеш завжди зі мною,
Що, зроду, в мене одна-єдина.
О, безталанна ж моя країно...
...Вкраїно Болю !

Давай втечемо удвох до Бога.
Туди, де нас не дістати людям,
Де срібло - пальці пече Іудам...
І я, щоночі, благаю в Нього -
Прошу терпіння для нас - убогих...
...і - крихту Чуда.

27.09.16