Из Сары Тисдейл - Довольно

Юрий Иванов 11
                САРА ТИСДЕЙЛ


                ДОВОЛЬНО

                Довольно мне того, чтоб днём
                Бродить с ним по одной земле;
                Чтоб ночью звёздный небосвод
                Мигал над нами в тишине.

                Не нужно ветер усмирять
                Иль море загонять в гранит -
                Довольно мне его любви,
                Что надо мной как песнь летит.

                15.02.17   
               



                Enough - Poem by Sara Teasdale


                It is enough for me by day
                To walk the same bright earth with him;
                Enough that over us by night
                The same great roof of stars is dim.

                I have no care to bind the wind
                Or set a fetter on the sea--
                It is enough to feel his love
                Blow by like music over me.