Запроси мене

Надежда Рубан
        Запроси  мене  в  осінь.

Я  стану   твоїм  талісманом,
Я  проліском  в  лісі  воскресну,
Напою  любовю – дурманом,
Поклич  мене  в  свою  весну.

Тебе  я  хочу   так  любити,
Щоб  серце  в  грудях  розпирало,
Вогонь  у  душах  запалити,
Щоб  кров  у  жилах  заспівала.

Любов  щасливу  напророчу,
Частинку  серця  подарую,
І  буде  так , як  я  захочу,
І  я  тебе  не  розчарую.

Накрию  тебе  на  світанку,
Покривалом  травневого  цвіту,
Стану  тобі  за  полонянку,
Запроси  мене  в  своє  літо.

В  твоїх  очах  я  у  полоні,
Купаюся,  як  у  озерці,
Напюсь  кохання  з  твоїх  долонів,
Надія  буде  жити  в  серці.

Вночі  і  вдень  над  твоїм  дахом,
Я  буду  яструбом  літати,
Я  стану  перелітним  птахом,
Щоб  твою  журбу  забрати.

Твій  біль  я  зможу  вгамувати,
В  своїх  обіймах  заколишу,
Не  дам  тобі  я  сумувати,
Я  вилікую  твою  душу.

Опівдні  твою  втамую  спрагу,
Росою  напою  з  покосів,
Зі  мною  не  втратиш  рівновагу,
Поклич  мене  у  свою  осінь.

Зима  давно  чоло  покрила,
Та  іскру  серця  не  згасити,
Тебе  в  життя  я  запросила.
Щоб  в  серце  зиму  не  впустити... 


Автор; Н.П.Рубан.