16, 02, 2017 Развага

Светлая Две Тысячи 10
тарнада нейкае прыйшло на Беларусь. Трасе ўсіх не жартам. Усё , на жаль, усур'ёз. Пытанні ўсталі новым плотам. І праз яго ніяк не пераскочыць нам. Патрэбна вырашаць задачы тут і зараз. Жыццё на раз не перайначыш. Сяджу ў пятым я сваім вуглу і думаю ... Чаму ? Чаму дагэтуль так усё кепска, калі даўно ўжо зразумелі нашы дзеці, нават, што нельга лёс кідаць пад ногі свой ... Так хутка навалач з яго бо робіць гной ...