16, 02, 2017 Кто бы подумал...

Светлая Две Тысячи 10
...ізноў сама сабе я накруціла хвост. Наўпрост. Зрабілась вінаватай у сваім нялёгкім лёсе. Таксама прычапілась да вяроўкі , якую торгае не сябар мой, а вораг . А ёсць нюансы, блін. З-за іх рамансы і пяюць мае фінансы. Не буду попел сыпаць я сабе на галаву. Лепш пры аказіі каму засуну ў сраку жупел. І пасмяюся ... Ох і пасмяюся я. Чакаю часу помсты я. Таму і жыву ?