ноС

Бессовестный
Затьмарить ніч мої думки
Своїм яскраво-темним полотном
І запитає мовчки про рядки
Які мене турбують перед сном

Вона закриє мені очі
Та надихне жарким ознобом
Погасить місяць,він темряву лоскоче
Своїм промінням за вікном

І я пірну в той світ таємний
Так глибоко я не пірнав іще
Мене він робить злим, нікчемним
Та віднімає всі твої кліше

У світі том мене вбивають
Щодня ґвалтують та катують
До самого світанку колихають
Щоб тільки знати, що я вночі нотую

Я віднайду ті скрижалі
Я віддамся птахам на пір'я
Мої думки щодо тебе недбалі
Я подарую тобі своє сузір'я