17, 02, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Мне кажуць, што на волі кепска. Самому трэба думаць, дзе паесці ўзяць. Чым накарміць дзяцей, самому нешта ўкусіць, гасцей прыемных запрасіць якіх на свята ў дом свой. А тут табе гатовы госць . Не просіш ты яго прыйсці, а ён як тут і жыў , на стол ужо ногі ў ботах брудных узяў задраў, плюе ў столь і зневажае, як бы ён тут гаспадар. Даволі можа быць слабымі? Спачатку вось, напрыклад, боты здымем... )))