Так хочеться миру

Оксана Малиновская 2
Прокинувся ранок
Снігами укритий...
І хочеться мріять,
І хочеться жити.

Так хочеться щастя
І радісних днів,
Щоб скоро прийшов вже
Кінець цій війні...

Щоб наші герої
Вернулись додому,
До рідних домівок,
Стежинок знайомих.

Так хочеться миру
І злагоди всюди,
Я вірю Всевишній,
У те, що так буде.