А зараз пра 17, 02, 17

Светлая Две Тысячи 10
Пачатак ёсць! І ён натхняе! Калі да купы годныя збіраюцца, то і вынік будзе! А словаблуддзем нехта хай падавіцца! Няхай сабе яго на блюда пакладуць сняданкам... і праглынуць. Бо заўтра будзе новы для блявузгання выпадак. А беларусы ўжо наеліся цярпення. Гісторыя мяняецца на раз, калі Тутэйшы ўстаў ужо з-за стала ! Вось неяк так...)))