Cергей В. Котов. Любовь. Пер. на англ

Игорь Скрягин
Любовь. Опять болит душа.
A Love. My soul hurts again.

Любовь. В кармане ни гроша.
A Love. In pocket does hole pain.

Любовь. На улице темно.
A Love. It is dark outside.

Любовь. Луна глядит в окно.
A Love. Through window looks moonlight.

Любовь. Разбитые сердца.
A Love. Again are broken hearts.

Любовь. Обиды без конца.
A Love. And hurts are end without.

Любовь. И снова я один…
A Love. And I’m alone again.

Любовь, я раб иль господин?
A Love. Am I a lord or slave?

Любовь. Приходит день опять.
A Love. There's coming one more day.

Любовь. И сил нет больше ждать.
A Love. There is no strength to wait.

Любовь. Сжигает сердце кровь.
A Love. My heart does burn my blood.

Любовь. Любовь. Любовь. Любовь.
A Love. A Love. A Love. A Love.