Тост

Светлая Две Тысячи 10
тост! / новая серыя спічаў/
мяне не мае лёс на ўвазе. Чакае ён, што пераважыць. Ці баязлівасць, заняпад, ці зорак ясных на зямлі ападкі. Дык трэба мне ўжо зразумець, што лёс намаляваць сама магу сабе ўмецьма. На тым стаяць і не сыходзіць, піхаць ці ў плечы будзе хто, ці проста ў багну паціху ссоўваць. Для перамогі ссучаных істот даволі будзе слёз і смаркачоў маіх. Ну, хай не дачакаюцца яны ...іх!