Словами словники ряснiють

Алексей Радзей
Словами словники рясніють,
Аби кохання змалювать барвисто -
Вони багатством мови променіють -
Немов з коштовних каменів намисто!

Розквітле,перше - слів чимало! -
Немов нулів, що збільшують порядок
                На десяток!,
Але котре б століття не настало,
Немов на крильцях сонечка тих цяток,
Іще нових багато заяріє слів,
Щоб змалювати вир тих вічних почуттів!..