До щастя лиш крок

Надежда Рубан
  До  щастя  лиш  крок.

Я  дам  тобі  знати -
Коли  сонце  висушить  сльози.
Коли  память  не  знайде  дороги,
Коли  тіло  застигне  в  люті  морози,
Коли  я  потребую  підмоги.
Я  захочу  тобі  сказати,
Що  це  не  кінець -
До  щастя  лиш  крок.
Я  дам  тобі  знати,
Коли  буде  знято  замок
З  почуттів  наших  сердець...

Приспів:        Я  хочу  тебе  кохати
                Поклич  мене  у  свої  сни,
                Ніч  продовжує  кричати
                Пересмішником  весни.

Я  дам  тобі  знати -
Коли  на  душі  розтопиться  лід,
Коли  серце  захоче  кричати,
Коли  в  думках  народиться  плід,
А  весна  розпустить  коси  дівчати.
Я  захочу  тобі  сказати,
Що  це  новий  початок -
До  щастя  лиш  крок,
Цілий  вир  почуттів,
Я  дам  тобі  знати,
Що  з  серця  знято  замок, 
Що  я  готовий  кохати,
Що  я  так  хотів...


Автор; Н.П.Рубан.