З Днем Мужности

Екатерина Ковалевская
Із чоловічим традиційним святом
Дозвольте, хлопці, всіх вас привітати!
Традиція складалася роки.
І хай там що, ми маємо сказати:
Без вас чогось не вистачає в хаті…
Потрібні нам в житті ЧОЛОВІКИ!

Жінкам ви несете розраду,
Любов, підтримку, вірнеє плече;
Опору і тілесную усладу –
І ми вам щиро дякуєм за це!

Турботу нам даруєте і квіти,
Бажання, щоб не скніти в самоті.
Із вами в нас народжуються діти,
Іде продовження життя у всі віки.

Тож хай вам, хлопці, легко все вдається,
Щасливим буде ваш життєвий шлях.
Любов’ю й щедрістю хай розгорнеться Серце,
І будьте кращими в усіх ваших ділах!

Здоров’я зичим, Мудрості, Кохання,
Нехай зростає плідних сил запас!
Життя хай пружно б’ється на світанні!
З Днем Мужності, Чоловіки, вітаєм вас!

23 лютого 2017 року