Без Бога н1 до порогу

Мария Верховинина
Дякую Богу за сина і доню,
За внуків чудових.
За щастя любити дітей дорогих,
За щастя жити для них.
Дякую Богу за тата і маму,
За прекрасних людей на Землі.
Що в любові зростили,
Шляхом вірним вели.
За небо світло-голубе,
За сонечко золоте.
Дякую Богу, за мою ясну дорогу,
За кришталево чисті дні.
Дякую Богу за святу роботу,
Служити народу.
Дякую Богу за все святе,
Що є на Землі.
Дай, Боже, нам усім,
Щоб серденько весна заквітчала.
Здоровья, любові та добра подарувала,
А зозуленька кувати нам не переставала.