Р. Рождественский. Позвони мне... Пер. на англ

Игорь Скрягин
Позвони мне, позвони
Make a call to me again,

Позвони мне, ради бога
Make a call to me, I ask you,

Через время протяни
Through the time to me extend

Голос тихий и глубокий
Voice of you that’s deep and сalm too.

Звёзды тают над Москвой
Stars are melting Moscow at,

Может, я забыла гордость
I’d perhaps forgotten pride mine

Как хочу я слышать голос
But I want to hear your voice now,

Как хочу я слышать голос
So I want to hear your voice now,

Долгожданный голос твой
Cause awaited long is that.

Без тебя проходят дни
You without are passing days.

Что со мною, я не знаю
What with me is wrong, I don’t know.

Умоляю – позвони
I beg you to call and bless

Позвони мне – заклинаю
To recall me here and now.

Дотянись издалека
Reach to me from faraway,

Пусть под этой звёздной бездной
Let be heard this heaven under

Вдруг раздастся гром небесный
Like a real roll of thunder,

Вдруг раздастся гром небесный
Like a real roll of thunder

Телефонного звонка
Telephone call by a day.

Позвони мне, позвони
Make a call to me again.

Если я в твоей судьбе
If I matter nothing more

Ничего уже не значу
In your destiny, my darling,

Я забуду о тебе
I’ll forget you then and forth

Я смогу, я не заплачу
I will do and be not crying.

Эту боль перетерпя
I will pain this overcome

Я дышать не перестану
And of course will not stop breathing,

Всё равно счастливой стану
Anyway it taking easy,

Всё равно счастливой стану
Anyway it taking easy,

Даже если без тебя
Even living you without.