Метелик щастя

Любовь Купцова
Порхає в оселі справжній метелик щастя -
Маленька Настя кружляє-співає, мов дзиґа.
Догори дриґом все навколо - дзвінкі веселощі.
А ввечері селище засинає і біла голубка моя -
Дівчинка з очима моря і камінцями в кишенях.
У неї щастя в жмені і божій цілунок на лобі.