легкА

Марина Юневич
Я осягнула
небес острів.
Та стала
як та далечінь.

Дивлюсь в нікуди.
Та бачу простір.
Дивлюсь в нікуди.
І бачу - твір.

І навіть "темно".
Це легка проза.
І навіть ми.
Поема - легкА.

Я була квола,
коли сувора.
А зараз лЕгка.
Бо так легкА.

Ті твої очі.
Це вже не кара.
І кожних очі.
Не з ночі вжЕ.

Я тільки прошу.
Мій любий, творче
ти кожне, кожне,
моє сприймай.