Дарина Джебарова - И бърза Новата епоха перепев с

Доктор Эф
-----
И бърза Новата епоха,
че няма време ,тя за суетня,
че много са народите  посмели,
да сложат длан на чуждата земя !
Не ще прощава Новата епоха,
на тез чеда,които дръзнали за влас,
на тез чеда,които не почитат Бога,
на тез чеда,които не почитат Бога .
дори във своята душа !
 
(Перепев с болгарского Стафидова В.М.)
 
Стучится в двери Новая эпоха
Нам не дано её остановить
Но зря иные страны и пройдохи
Чужие земли взялись захватить.
 Не будет им ни славы, ни прощенья
Они дерзнули уповать на власть
О Боге позабыли совершенно
Все кто сумел  душою низко пасть.