Кохаю

Эля Росачинская
Мій всесвіт ти розворушив..
Галактики зашевелились.
Системи всі ти оживив,
Пульсації усі забились.
Я відчуваю знов життя
У кожній крихітній судині,
І тонкошпоре набуття
Забутого знання єдиної.
Ти запустив процес 'любити',
Я віддаюсь всесвітній колисковій.
Мій всесвіт може так здуріти,
Але з тобою - я готова.
Я відкриваю очі,
Бачу твої губи,
(Мрію про всі ночі,
Ніжно, страсно, грубо..)
Чую твоє дихання,
Подих свій втрачаю,
В вогні твого кохання
Тону і захлинаюсь.
Я відчуваю в собі
Тебе. Твоя нірвана
Весь механізм доводить
До божевілля стану.
В тобі вся розчиняюсь
І долі не питаю,
Я страх свій відпускаю..
Ти. Мій. Тебе. Кохаю.