Осiннiй ранок, жовте листя...

Наталия Яворская
Осінній ранок, жовте листя
Шепоче щось під каблучком
Ворона карка на тополі,
І річечка біжить крючком.

Осіннє сонячне проміння,
Уста цілує і чоло
І вітер бавиться грайливо
Тим різнобарвним полотном.

А за вікном шепоче дощ
Про хату батьківську, про маму..,
На серці затишно та мляво,
А  за вікном горить яскраво,
Останній золотий листок..