М1сто життя

Лидия Елена
Є місто дивне і святе
Ти не знайдеш такого в світі.
Нехай і тисяч світяться вогні,
Та слави міста їм не досягнути

Його Творець є сам Господь.
Будує місто радості і мрії
Де   вічно лілії цвітуть,
Ми з вірою чекаємо в надії

Там щастя  вічного життя
Дарує нам Спаситель світу.
І хори ангельські щодня
Співають славу для Ісуса

У сяйві чистому трава
Виблискує росою поміж квітів,
А квіти всі одна краса
Свій аромат несуть привітний

Єрусалим, Єрусалим, Єрусалим!
Оточений любов’ю ти Ісуса.
І, що земні усі міста,
Коли є місто вічного життя
Про тебе я щодня молюся