А березень примхливий пан...

Нина Тоненкова -Подольская
Неначе спалахи вогню ,таке яскраве надвечірья.
Ще підморожує мороз ,та веснянЕ навкруг довкілля.
Сніги вже з'їдені давно ,ще на десерт дощі  в припасі.
Весна шумить і мчить до нас,  на легкім, з вітру тарантасі.

Бурхливої ріки потік ,завихрить  з повінню бажанням.
Так хочеться змінити ритм ,життя наповнити коханням!
Та березень примхливий пан ,дасть перешкоди до   любові,
Наразі снігом ще сипнЕ, покаже хто господар в домі!