Спич Предупреждение

Светлая Две Тысячи 10
Ёсць шмат падводных камянёў, калі ты да Свабоды крочыш... І знойдзецца знянацку столькі тых, хто кожны крок курочыць твой, што о-ё-ёй. Прымазацца ці прыляпіцца, ці проста месца там тваё заняць, калі хоць што дзеяк у канцы танэлю праясніцца... То беражыце вы свае крыжы, што доўга так цягнулі ...На лыжах ды па снегу без лыжні...у канцы , глядзіш... паснулі... А нехта бодранькі, папіўшы зранку кавы ... прыгожы , чысценькі...рухавы...