Обращения

Сергей Ярков
Из Молитв на сон грядущим.

Тропари

Помилуй нас,
Господи,
помилуй нас;
всякаго бо ответа недоумеюще,
сию Ти молитву яко Владыце
грешнии приносим:
помилуй нас.

Слава Отцу и Сыну и Святому Духу:
Господи,
помилуй нас,
на Тя бо уповахом;
не прогневайся на ны зело,
ниже помяни беззаконий наших,
но призри и ныне яко благоутробен,
и избави ны от враг наших;
Ты бо еси Бог наш,
и мы людие Твои,
вси дела руку Твоею,
и имя Твое призываем.

И ныне и присно и во веки веков:
Милосердия двери отверзи нам,
благословенная Богородице,
надеющиися на Тя да не погибнем,
но да избавимся Тобою от бед:
Ты бо еси спасение рода христианскаго.

Господи, помилуй. (12 раз)