Вкраинське щастя

Иннокентий Фривольный
Вкраїнське щастя – сало й оковита,
Садок, ставок, корови заревли…
Під боком Галя, жінка працьовита,
А навкруги конають москалі.

Вкраїнська мрія - зашморг москалеві,
Давно за ними скучилось гілля!
Стоять  похмурі дерева в алеях,
Бо кожному бракує москаля.

Вкраїнське щастя – вільно все розкрасти!
Нащо інакше волю здобули?
Не вір тому, що трапили у пастку –
Нам знову все збудують москалі!