Спогад майдану

Иннокентий Фривольный
Зібралась гідність на майдані -
Не подолають вороги!
Вся Україна у чеканні:
Стрибайте хутко, гіднюки!

Дивись, москаль - палають шини,
Народ на вулицях гуде…
То рідна ненька Україна
Відважно до Європи йде!

І ще жива небесна сотня,
Ще Порошенко не алкаш,
Надії марева – безодня!
Ще не відомо про «Крым наш!».

 І ще Донбасс мовчить, не гавка,
А «Беркут» - ворог головний…
На споминах поставим крапку.
Був кепським розвиток подій.

Ой, не збулись рожеві мрії!
Нащо стрибали гіднюки?
Усі порушились надії
У ці буремні два рокИ!