Украинцы

Иннокентий Фривольный
Що такеє українці?
То проміння золоте
В купі він, чи поодинці –
Сяйво янгольське цвіте!

Вишиванка, як коханка.
Мова ллється, як струмок
Вип’єм, друже, філіжанку,
Що створив вкраїнців Бог!

В них шляхетна кров арійська,
Не донбасівське сміття
Хто цінніше для безвізки
В європейське майбуття?

Українці променисті –
То найкраща в світі людь!
Якщо будеш сало їсти,
Українця не забудь!