Европейська мрия

Иннокентий Фривольный
Сперечались європейці,
Французи і німці,
Годувати хто візьметься
Славних українців?

Хто візьме на себе справу
України-неньці?
Дати, під яку заставу
Їй кредитів жменьцю?

Вже давали, як давали!
Тільки щось не йдеться –
Моментально їх розкрала
Влада і сміється.

Лоба чухають небоги,
Шведи, італійці,
Бо Вкраїна зробить роги
Навіть з інвестицій..

Мати з ній діла все гірше,
Хоч бери раптово
І міняй народ на інший.
Чом би ні, панове?

Заберемо їх до себе,
Є в них і таланти,
А туди впустити треба
Наших сук-мігрантів.

Бо ці негри і араби
Так усіх дістали!
Допекли, як в ліжку жаба!
… Так воно і стало.

Українці у Європі
Працюють, радіють.
І араби теж не в жoпі –
Щось там в Неньці діють.

Вся Полтава  у хіджабах,
Львівщина, Черкаси -
Всюди негри і араби
І мечетів маса!

В українців же здійснилась
Європейська мрія.
Як москаль не напрягався,
Так він не зуміє!