Юлияна Донева - С много обич!

Юлияна Великова
С МНОГО ОБИЧ!
 
На моята приятелка – руската поетеса Елена Желенина

Синигерче, птиче мило,
днес във празничния ден,
през ефира прелетяло,
ти със стих дойде при мен.

И донесе ми привета
от Елена – скъпа дружка.
И разтупка се сърцето
сякаш, че играй „Частушка“.

Щом прочетох с дъх стаен
поздравът й благодатен,
мигом празничният ден,
стана още по приятен.

И сега по късна доба,
строфи се редят в главата.
Заранта  със много обич,
поздрав мил  ще й изпратя!

3.3.2017г.