Ще не сивая

Елена Хинчик
Ти ж іще не сивая!
У дзеркало дивися!
Моя люба, милая,
Треба підвестися.
Треба ще боротися,
Треба йти вперед.
Не губися, дівчино,
Прийде наш черед.
Головне – за правду ми.
А за правду – Бог.
Буде іще правити
Чесний наш народ.
Скинемо панів отих,
До чорта дорога їм.
Нам не треба милості
Їхньої убогої.
Засяємо зіркою!
На небі спалахнемо!
Хай усі подивляться –
Всім носи утнемо.
Вірю я у тебе,
Молода країно,
Сил іще багато –
Тебе не покину.
Хай волосся віється,
Вітром розвивається.
Не зважай на прядочки,
Що снігом покриваються.
То не від років,
То від цих страждань!
Мій народ улюблений,
Годі оправдань.
Будемо в багатстві.
Будемо здорові.
Сивину – закрасимо
Фарбою - любов’ю.