Халява...

Армадин
Не пей!

Григорий Комарицкий

З нас не цiнуе той життя свое
Настойку хто бояришника пье
Стаканом, не по краплях, так, як лiки...
В майбутньому цi люды вже - калiки
А знаете, що робить наш Iван?
Пье засiб на спирту для чиcтки ван!
Все на похмiлля випива наш брат -
Пьем i вiдомий всiм денатурат
I засiб на спирту який другий
Бо чистий спирт занадто дорогий!
Наш чистий спирт дорожчае таки
А мае бути зовсiм навпаки!
Цьому я бачу тут яку причину?
Щоб здерти з нас останню копiйчину!
Привчили нас до водки, до вина
То майже кожен чарки не мина
Жилося добре нам тодi усiм
Як брали за два вiсiмдесят сiм
Лiкувались й за три шiстдесят двi...
Прийняв - i так приемно головi!..
Пригадую - ще був  бiомiцин
А зараз лячно вiд сучасних цiн!
Тож побажати хочу я одне -
Життя цiнуй - не пий! Не пий спиртне!!
Як росiяни кажуть "пить зачем"
I чистий спирт, i з наповнювачем?..
Прийшло похмiлля - йди на процедуру
В лiкарню, та не пий спиртного здуру!
I викинь з голови хмiльне усе
До лiкаря йди - вiн тебе спасе!
Як росiяни кажуть - "до врача"
Не пий спиртного - нi  "спотикача"
Нi  iнших марок лiкiв цих страшних
Й таких пiдступних - вiдвикай вiд ных

**************************************

Вiд "лiкiв" цих в залежнiсть не впадай
Iх сам не пий а ворогу вiддай.

****************************************

ВСЕГО ЛИШЬ БЫТЬ ВРАГОМ И ПИТЬ НА СЛАВУ ...

ВОТ ЭТО, БЛИН, ПРИШЛА КО МНЕ ХАЛЯВА ...

Армадин   06.03.2017 23:05